Picture of Anneke van Dijk

Anneke van Dijk

Feestje

Een kindercoach traject sluit ik met de kinderen altijd feestelijk af. De pony’s worden versierd en ik zelf soms ook;-) Ik vind het belangrijk om er een speciaal momentje van te maken. Je ‘’loopt’’ soms een tijdje of langere tijd met iemand mee. Dat is altijd bijzonder. Je deelt persoonlijke verhalen, leert elkaar kennen, viert soms kleine of grote overwinningen en dan komt het moment van afscheid. We kijken terug en hebben het over wat er nu aan gereedschap in de ‘’onzichtbare rugzak’’ zit.

Wat ga je daar nu uit gebruiken, vraag ik dan altijd. Hoe fijn is het om als kind al ‘’gereedschap’’ in handen te hebben om beter of anders met bepaalde dingen om te kunnen gaan. Wat had ik die dingen zelf als kind graag al willen leren. De tijd is niet terug te draaien, maar nu vier ik zo af en toe een feestje en ben ik dankbaar voor dit mooie werk wat ik mag doen!

Deel dit bericht

ELLA

Ella is een ontzettend lieve Haflinger. Ze is heel nieuwsgierig, wil graag overal bij zijn en graag samen dingen doen. Ze staat stevig op haar 4 benen en is niet zo snel onder de indruk van iets. Ze is dol op knuffelen en spelen doet ze graag. Vooral met Sammy kan ze zich zo af en toe wel lekker uitleven. Ze zijn echt speelmaatjes. 

Ella voert haar taak als leidmerrie op een hele rustige en duidelijke manier uit. Flo zoekt vaak de rust op in de nabijheid van Ella. Binnen de coachsessies is het vaak Ella die als eerste met haar neus vooraan staat.

Sammy

Sammy is een eigenzinnige shetlander met een hart van goud. Hij is niet snel onder de indruk van iets. Hij is dol op spelletjes doen en werkt graag met je mee. Als er iets te eten valt, zal hij zijn best doen om dat te pakken te krijgen. Hij heeft het direct in de gaten als je de verbinding met hem verliest. Dan trekt hij zijn eigen plan. Hij is een echte clown die al heel wat mensen aan het lachen heeft gemaakt. Voor Flo is hij het stabiele, oudere maatje waar zij fijn op kan leunen als er spannende dingen gebeuren.

Flo

Flo is een hele slimme Welsh pony. Ze wil graag nieuwe dingen leren, is nieuwsgierig en heel gevoelig. Door haar gevoeligheid kan ze soms nog wel eens wat spannend vinden. Ze voelt ook heel snel emoties aan bij mensen. Daarin kan ze heel mooi spiegelen. Ze is een echte prinses met stevig karakter die met veel respect benaderd wil worden. Als je duidelijk bent en niet te pusherig, dan wil ze graag met je samen werken. Voor Sammy is zij het maatje die de leiding neemt en waar hij zo af en toe eens heerlijk mee kan dollen.

Bedankt!

Je bericht is verstuurd en ik reageer binnen twee dagen.

Je bericht is verstuurd en ik reageer binnen twee dagen.

blijf ook op de hoogte via