Anneke van Dijk

Anneke van Dijk

Ik hou van imperfectie. Ik hou van gebruikte spullen een nieuw leven geven, kan heel blij worden van een jas die al meer dan 10 jaar mee gaat en ben blij dat onze keukentafel na zoveel jaren wat krassen en deuken heeft opgelopen. Ik vroeg me pas af waar dat eigenlijk vandaan komt? Er zijn genoeg mensen die dit niet zo ervaren. Maar ik hou van de krassen en deuken. Ze zijn ontstaan na jaren van leven. Er is al een hoop gebeurd daar aan die tafel. Ik ben ook niet bang voor een krasje, integendeel. Hier mag geleefd worden, zeg ik altijd maar. Die tafel is me dierbaar geworden.

Voor mij zijn de meest inspirerende mensen, degenen die laten zien hoe ze met hun imperfecties omgaan. Misschien dat ik daarom ook zo hou van mijn werk als paarden coach. Met mijn laarzen naast iemand staan in de modder. Ik herken het zo…het zeker niet perfect zijn. Vallen, opstaan en weer verder gaan. Accepteren dat niets in het leven perfect is en ook nooit zal zijn. We mogen blijven leren. Uiteindelijk worden we er alleen maar mooier en wijzer van. Ook in het komende jaar zie ik er naar uit om te blijven leren als mens en als coach. Ik wens dat iedereen toe. Leven en niet bang zijn om een krasje op te lopen. Alvast een goed en imperfect nieuw jaar! En misschien tot ziens!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Zomervakantie!

Klik hier voor meer informatie over de driedaagse cursus Dit ben Ik voor kinderen tijdens de zomervakantie.

Klik hier voor meer informatie over de driedaagse cursus Dit ben Ik voor kinderen tijdens de zomervakantie.

Sammy

Sammy is een eigenzinnige shetlander met een hart van goud. Hij is niet snel onder de indruk van iets. Hij is dol op spelletjes doen en werkt graag met je mee. Als er iets te eten valt, zal hij zijn best doen om dat te pakken te krijgen. Hij heeft het direct in de gaten als je de verbinding met hem verliest. Dan trekt hij zijn eigen plan. Hij is een echte clown die al heel wat mensen aan het lachen heeft gemaakt. Voor Flo is hij het stabiele, oudere maatje waar zij fijn op kan leunen als er spannende dingen gebeuren.

Flo

Flo is een hele slimme Welsh pony. Ze wil graag nieuwe dingen leren, is nieuwsgierig en heel gevoelig. Door haar gevoeligheid kan ze soms nog wel eens wat spannend vinden. Ze voelt ook heel snel emoties aan bij mensen. Daarin kan ze heel mooi spiegelen. Ze is een echte prinses met stevig karakter die met veel respect benaderd wil worden. Als je duidelijk bent en niet te pusherig, dan wil ze graag met je samen werken. Voor Sammy is zij het maatje die de leiding neemt en waar hij zo af en toe eens heerlijk mee kan dollen.

Bedankt!

Je bericht is verstuurd en ik reageer binnen twee dagen.

Je bericht is verstuurd en ik reageer binnen twee dagen.

blijf ook op de hoogte via